Tomme (Tome) [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Švestkový koláč s mandlovou drobenkou

Švestkový koláč s voňavou žmolenkou

Švestkový koláč se šlehačkou

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Tažený závin

Telecí frikadely se sýrem

Těstoviny s kapustovým pestem

Tetina jablečná buchta

Tofu - řízek

Tofu ve vinném těstíčku
(se zeleninou a limetkovými brambůrky)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tomme (Tome)

recept ze stránek www.tacos.cz
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tomme (nebo tome) je obecný název pro malé kulaté sýry z nevelkých farem. Dají se najít po celé Francii, vyrábějí se z malých dávek kravského, kozího i ovčího mléka. Těsto bývá nedohřívané a lisované, ve výsledku pružné, příliš dlouho sýr nevydrží. Ale prodává se i měkký a čerstvý.
vloženo 19.09.2014    zobrazeno 3130x    verze pro tisk

Tomme fermière d'Alsace

Tortilla Española

Třená bábovka (malá forma)

Třená bábovka kypřená práškem

Třená bublanina s borůvkami

Třešňová bílková bublanina

Třešňová bublanina třená

Třešňová bublanina zvaná vyběhlík

Třešňová polévka