Skopové maso pečené s kořením [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové maso pečené s kořením

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg skopového masa, 2 lžíce oleje, sůl, 1/2 lžička mleté papriky,  špetka pálivé papriky, 1/2 lžička mletého římského kmínu, 3 stroužky česneku, 1/2 lžičky mletého koriandru, 2  citróny, 60 dkg cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kousky, opečeme na oleji do červena, osolíme. Přidáme koření, nakrájený česnek, polovinu šťávy z citrónů, podlijeme vodou a dusíme doměkka pod pokličkou. Pak maso vyjmeme, do šťávy přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, chvilku podusíme. Potom cibuli odhrneme stranou, do kastrolu vrátíme maso, překryjeme dušenou cibulí, pokapeme druhou polovinou šťávy z citrónu a prudce zapečeme dozlatova v troubě. Podáváme s rýží, těstovinami nebo bílým chlebem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4874x    verze pro tisk

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku

Skopové maso s fazolemi

Skopové maso s mátou
(Serbah)

Skopové maso s rýží a rajčaty

Skopové maso se sójovými klíčky

Skopové na česneku

Skopové na dobromysli

Skopové na hořčici

Skopové na jehle

Skopové na kari

Skopové na maďarský způsob

Skopové na majoránce

Skopové na žampiónech

Skopové plecko na víně

Skopové po čínsku

Skopové po irsku

Skopové řízky se smetanou

Skopové s jarní cibulkou