Salpicon [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Guatemala   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salpicon

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg předního hovězího na guláš, 1/2  grapefruitu, 2  cibule nakrájené nadrobno, 1/2  feferonka nakrájená nadrobno, 1/2 lžíce máty peprné nasekané nadrobno, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso uvaříme ve vodě a necháme vychladnout. Studené maso rozkrájíme na malinké kousky a dáme do misky. Přidáme cibuli, mátu a feferonku, polijeme grapefruitovou šťávou, posolíme a dobře promícháme. Necháme vychladit a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2307x    verze pro tisk

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon