Salát z pečených paprikových lusků [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z pečených paprikových lusků

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg kapie (zelené nebo červené), 10 g oleje, 15 g octa, 4 g zelené petrželky, 1.15 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyté a osušené papriky upečeme a podusíme v hrnci. Potom papriku oloupeme a zkrátíme stopku. Podle přání můžeme očistit od semen a stopky úplně. Uložíme na talíř a zaléváme octem a olejem, zdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2366x    verze pro tisk

Salát z pečených paprikových lusků s cibulí

Salát z pekingského zelí

Salát z pekingského zelí s tzatziki

Salát z pomerančů, mrkve a čínského zelí

Salát z růžičkové kapusty

Salát z růžičkové kapusty s celerem

Salát z ředkve a mrkve

Salát z ředkviček

Salát z tykví a rajčat se smetanou

Salát z vařené prokolice

Salát z vařené řepy s křenem

Salát z vařeného celeru

Salát z vařeného celeru I

Salát z vařeného celeru II

Salát z vařeného celeru s cibulí a jablky

Salát z vařeného celeru s hráškem

Salát z vařeného celeru s pórem a jablky

Salát z vařeného květáku

Salát z vařených fazolek