Kuřecí saté [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda s párkem

Kuřecí rolka

Kuřecí rolky se sezamovým semínkem

Kuřecí řízek s jogurtem

Kuřecí řízek ve špekovém kabátku

Kuřecí řízky Caesar

Kuřecí řízky obložené zeleninou

Kuřecí řízky s brandy a žampionovou omáčkou

Kuřecí řízky s tykví po provensálsku

Kuřecí řízky se sýrem

Kuřecí saté

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí saté

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg kuřete, 1/2  cibule, 3 stroužky česneku, 1/2 lžičky karí koření, sůl, 2 lžíce oleje, 3 lžičky pokrájených burských oříšků, 1/2 lžičky citrónové kůry
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na menší kousky a smícháme s rozkrájenou cibulí a česnekem, kořením a olejem. Necháme odležet 2 hodiny v chladu. Pak osolíme a prudce opékáme na oleji na pánvi. Podáváme s rýží. K pokrmu přidáváme misku pokrájených, osolených a hodně opepřených rajčat, sardelovou pastu, dílky citrónu a kokosové mléko (strouhaný kokos smíchaný s kondenzovaným mlékem do hustoty šlehačky). Nakonec posypeme opraženými arašídy.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2447x    verze pro tisk

Kuřecí soté