cpt. Cook
 

Kuřecí maláí

Kuřecí maso po čínsku

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Kuřecí perkelt

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí perkelt

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí stehna s kůží, olej na opečení, 10 dkg másla, 2  cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2 lžíce maďarské mleté papriky, 15 dl vody, 2 dl šlehačky, sůl, mletý pepř, 1/2  paprika (nejlépe mix červené, zelené i žluté), 2  rajčata, olej na orestování, 10 dkg kysané smetany na ozdobení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuřecí stehna vykostíme, naporcujeme, ochutíme solí a pepřem a opečeme je na pánvi na oleji prudce z obou stran. V kastrolu rozehřejeme máslo, dozlatova osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme mouku, mletou papriku a krátce orestujeme. Přilijeme vodu nebo drůbeží vývar, zamícháme, vložíme kousky masa a 10 minut podusíme. Přidáme smetanu, necháme projít varem, dochutíme solí a pepřem. Rajčata zbavfená semen a vyjádřincované papriky nakrájené na větší kostky, prudce a krátce orestujeme. Maso přeléváme omáčkou (pozor, maďarské omáčky nejsou vůbec husté), ozdobíme restovanou zeleninou a jako přílohu zvolíme vynikající noky.
vloženo 15.11.2007    zobrazeno 3664x    verze pro tisk

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsa v medové hořčici

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou