cpt. Cook
 

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny podle šlapky

Pasta alla puttanesca

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin, 44 dkg rajčatového pyré pasírovaného z čerstvých rajčat, 10 dkg vypeckovaných černých oliv, 2  ančovičky, 15 dkg kaparů, 1/2 dl panenského olivového oleje, 1/2  feferonka, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Česnek oloupeme, nakrájíme na tenké plátky. Čerstvou chilli papričku zbavíme semínek a také nadrobno nakrájíme. Dáme obojí i s ančovičkami do pánve na rozehřátý olej a mícháme, dokud se ančovičky nerozpustí. Pak přidáme kapary, olivy a rajčatové pyré. Vaříme asi 6 minut a dochutíme podle potřeby solí a pepřem. Na závěr v pánvi promícháme s uvařenými těstovinami a můžeme podávat.
vloženo 16.03.2012    zobrazeno 2135x    verze pro tisk

Těstoviny s brokolicí a chobotnicí
(Pasta con i broccoli e calamari)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Těstoviny s cibulovou natí a vejci

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s hráškem
(Pasta chi piseddi)

Těstoviny s kousky rajčat
(Pasta con salsa di pomodoro a pezzi)

Těstoviny s krémovou rajčatovou omáčkou

Těstoviny s luštěninami

Těstoviny s ořechovým pestem z červené řepy

Těstoviny s paprikou, rajčetem a sójovou omáčkou

Těstoviny s paprikovou omáčkou
(Salsa ai peperoni)

Těstoviny s parmskou šunkou
(Pasta con salsa al prosciuto)

Těstoviny s pestem ze sušených rajčat

Těstoviny s rajčaty a bazalkou

Těstoviny s rajčaty, ančovičkami a chilli

Těstoviny s tuňákem a černými olivami
(Pasta al tonno e olive nere)

Těstoviny s uzeným masem

Těstoviny s vlašskými ořechy
(Pasta con salsa di noci)

Těstoviny se zalisovanou petrželkou