cpt. Cook
 

Jablečný salát

Jablečný salát se sušenými švestkami

Jablkový salát

Jablkový salát s celerem

Jablkový salát s hroznovým vínem

Jablkový salát s vínem

Jablkový salát se šlehačkou

Jarní jablkový salát s krémovým sýrem

Jemný jablkový salát

Kozlíčkový salát se slaninovými žampiony

Kukuřičný salát s bramborem

Letní spirálky

Makarónový salát

Melounovo-avokádový salát s dresingem Samburu

Meruňkový salát s drobným ovocem

Meruňkový salát s jablky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mušle se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin - mušlí, 7.15 l extra virgin olivového oleje, 1/2  cibule, 2 křehké mrkve, 1/2 snítka celerové natě, 1/2  zelená paprika, 1/2  červená paprika, kousek zelí (z bílé křehké a šťavnaté části), 2  bobkové listy, 15 kuliček celého pepře, 2  hřebíčky, vinný ocet, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu očistíme a nakrájíme na pravidelné kousky. Dáme je povařit jen na 2-3 minuty do vody a octa, smíchaných v poměru 1:l, s trochou soli a bouquetem vůní, který se na konci vaření vyjme. Necháme je odkapat v cedníku a vychladnout.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do hrnce ve vydatném množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), ocedíme ji a propláchneme studenou vodou. Dobře okapanou vhodíme do servírovací mísy a přidáme zeleninu. Dobře promícháme a přidáme syrový olej. Podáváme studené.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1970x    verze pro tisk

Ovocný salát

Ovocný salát

Ovocný salát