cpt. Cook
 

abissini

bocconcini

cannarozetti

cannolicchi

caserecce

cavatelli

cicatelli

cocciolette

conchiglie

conchigliette

conchiglioni

coquillettes

creste di galli

dischi

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

ditali

recept ze stránek www.tacos.cz
ditali: 2. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ditali nebo ditaloni jsou krátké hladké nebo vroubkované duté trubičky, délka kolem 1 cm. Používají se do polévek (minestrone nebo fazolové), salátů nebo jako přílohové s dušeným hráškem a podobně. Pocházejí z oblasti Neapole, jejich jméno označuje náprstek, někde se jim říká také fischietti. Jejich tenčí a kratší varianta se nazývá ditalini nebo cannarozzetti.
vloženo 14.11.2009    zobrazeno 6306x    verze pro tisk

elicoidali

fagiolini

farfalle

farfalle tonde

farfalloni