cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)

Kuře s citronem, rozmarýnem, šalvějí a česnekem

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Pečená křepelka na kdoulích

Kdoule plněné jehněčím

Zapečené crozety
(Gratin de crozets)

Zázvorová zálivka

Pomerančová zálivka

Zálivka s kapary

Zálivka z bílého sýra s limetkou

Telecí parmentier z máslové tykve s oříšky

Bramborový gratin s lososem, špenátem a koprem

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Fish pie
(Parmentier de poisson)