cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuře s citronem, rozmarýnem, šalvějí a česnekem

Kuřecí gratin s tykví a arašídy

Pečená křepelka na kdoulích

Kdoule plněné jehněčím

Zapečené crozety
(Gratin de crozets)

Zázvorová zálivka

Pomerančová zálivka

Zálivka s kapary

Zálivka z bílého sýra s limetkou

Telecí parmentier z máslové tykve s oříšky

Bramborový gratin s lososem, špenátem a koprem

Kuřecí hašé parmentier s brokolicí
(Hachis Parmentier au poulet et au brocoli)

Hašé Parmentier
(Hachis Parmentier)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Gratinovaná čekanka v šunce

Gratin ze sladkých brambor a okurky s cantalem
(Gratin de patate douce, navet, épices et cantal)

Lasagne z hovězího s hříbky a parmezánem

Lasagne se špenátem, ricottou a pestem

Kukuřičný chléb gratinovaný se zeleninou a comté

Gratin z bílých fazolí se slaninou a mimolette