cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Badyánové meruňky s medem

recept ze stránek www.tacos.cz
3 dávky:  2.4 dl bílého vinného octa, 8 cl vody, 6.6 dkg krystalového cukru, 11.15 dkg medu, 2  badyány, 2 lžičky celého pepře, 157 dkg meruněk
zkopírováno z http://www.tacos.cz V malém hrnci smícháme vinný ocet, vodu a cukr, med, podrcený černý pepř a badyán. Přivedeme k varu, potom zakryjeme pokličkou, odstavíme a necháme 20 minut rozležet. Rozpůlené a vypeckované meruňky naskládáme do malých (235 ml) sklenic, které jsme před tím sterilizovali i s víčky vřící vodou. Nálev znovu přivedeme k varu a přes sítko jím meruňky zalejeme. Sklenice uzavřeme a kompot buď sterilujeme 15 minut v horké vodě, nebo necháme vychladnout v pokojové teplotě a pak skladujeme až 4 týdny v ledničce.
vloženo 13.07.2019    zobrazeno 163x    verze pro tisk

Meruňky s pomerančem a ořechy

Meruňkové chutney

Meruňkové chutney

Meruňkové a pomerančové chutney

Džem z meruněk a rybízu

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem

Rychlý mrkvový flatbread

Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)