cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Štrúdl na slano

Easy cheesey muffins

Kukuřičné muffiny

Chléb s čedarem

Celozrnný chléb

Pierogi - základní těsto

Jablečný tatin s camembertem
(Tatin aux pommes et au camembert)

Dýňový cornbread

Hruškový koláč s ořechy a modrým sýrem

Pounti auvergnat
(Zapečený mangold z Auvergne)

Krevety na kreolský způsob
(Shrimp creole)

Jarní chřestový koláč
(Sfogliata sapor primavera)

Kreolské koření
(Creole seasoning)

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Badyánové meruňky s medem

recept ze stránek www.tacos.cz
3 dávky:  2.4 dl bílého vinného octa, 8 cl vody, 6.6 dkg krystalového cukru, 11.15 dkg medu, 2  badyány, 2 lžičky celého pepře, 157 dkg meruněk
zkopírováno z http://www.tacos.cz V malém hrnci smícháme vinný ocet, vodu a cukr, med, podrcený černý pepř a badyán. Přivedeme k varu, potom zakryjeme pokličkou, odstavíme a necháme 20 minut rozležet. Rozpůlené a vypeckované meruňky naskládáme do malých (235 ml) sklenic, které jsme před tím sterilizovali i s víčky vřící vodou. Nálev znovu přivedeme k varu a přes sítko jím meruňky zalejeme. Sklenice uzavřeme a kompot buď sterilujeme 15 minut v horké vodě, nebo necháme vychladnout v pokojové teplotě a pak skladujeme až 4 týdny v ledničce.
vloženo 13.07.2019    zobrazeno 717x    verze pro tisk

Meruňky s pomerančem a ořechy

Meruňkové chutney

Meruňkové chutney