cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem

Rychlý mrkvový flatbread

Třešňová mostarda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Třešně maraschino

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  2 šálky vypeckovaných třešní, 2 šálky vodky, 1/2 šálek moučkového cukru, 1/2 lžička mandlové esence
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tradiční maraschino třešně jsou naloženy v likéru maraschino. Prvotřídní vodka a trochu mandlového výtažku udělá ovšem také slušný výsledek, živou třešňovou chuť a zářivě červenou barvu. Nevynechejte cukr, přidává chuť a pomáhá udržovat strukturu ovoce tak, aby třešně neměkly.

www.tacos.cz Sterilizujte zavařovací sklenice ponořením do vroucí vody na 10 minut. Smíchejte třešně, vodku, cukr a mandlový extrakt v míse a protřepte, aby se cukr rozpustil. Ponechte stranou na chladném, tmavém místě po dobu 5 dnů, aby se chuti mohly rozvíjet. Denně je protřepejte. Uchováte je potom v ledničce až 4 měsíce, ale tak dlouho tam určitě nevydrží.

vloženo 05.06.2018    zobrazeno 98x    verze pro tisk

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)