cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Badyánové meruňky s medem

Meruňky s pomerančem a ořechy

Meruňkové chutney

Meruňkové chutney

Meruňkové a pomerančové chutney

Džem z meruněk a rybízu

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem

Rychlý mrkvový flatbread

Třešňová mostarda

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Třešně maraschino

recept ze stránek www.tacos.cz
1 dávka:  2 šálky vypeckovaných třešní, 2 šálky vodky, 1/2 šálek moučkového cukru, 1/2 lžička mandlové esence
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tradiční maraschino třešně jsou naloženy v likéru maraschino. Prvotřídní vodka a trochu mandlového výtažku udělá ovšem také slušný výsledek, živou třešňovou chuť a zářivě červenou barvu. Nevynechejte cukr, přidává chuť a pomáhá udržovat strukturu ovoce tak, aby třešně neměkly.

www.tacos.cz Sterilizujte zavařovací sklenice ponořením do vroucí vody na 10 minut. Smíchejte třešně, vodku, cukr a mandlový extrakt v míse a protřepte, aby se cukr rozpustil. Ponechte stranou na chladném, tmavém místě po dobu 5 dnů, aby se chuti mohly rozvíjet. Denně je protřepejte. Uchováte je potom v ledničce až 4 měsíce, ale tak dlouho tam určitě nevydrží.

vloženo 05.06.2018    zobrazeno 578x    verze pro tisk

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)