cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2  salátový fenykl, 1/2 kg brambor, olivový olej na smažení, sůl,

dresing: 1/2 šálku kokosového bílého jogurtu, 1/2  citrón, máta peprná, kopr

zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané brambory nakrájené na centimetr silné plátky vložte do středně velkého hrnce, zalijte vodou a přiveďte k varu. Snižte teplotu a vařte, dokud nejsou dostatečně měkké, aby se daly propíchnout vidličkou. Slijte je a nechte mírně vychladnout. Na velké pánvi s tenkou vrstvou oleje osmažte stejně silné plátky fenyklu do křupava a podle potřeby je obracejte kleštičkami. Možná budete muset přidat trochu více oleje. Odložte na talíř s papírovým ubrouskem.

www.tacos.cz Na stejnou pánev s trochou oleje rozložte brambory a posypte je solí. Smažte při středně vysoké teplotě, dokud nebudou křupavé, a podle potřeby je obracejte. Pokud potřebujete naplnit více než 1 pánev, odložte restované brambory stranou, dokud nebudou hotové všechny.

www.tacos.cz Ve velké salátové míse smíchejte fenykl a brambory. Na zálivku dejte do malé misky jogurt a citronovou šťávu. Přidejte nasekané bylinky a promíchejte. Brambory a fenykl přelijte zálivkou, navrch rozprostřete několik natrhaných zelených lístků z fenyklu a podávejte.

vloženo 29.03.2024    zobrazeno 50x    verze pro tisk

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Paté casero a la pimiente verde
(Domácí paštika se zeleným pepřem)

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)