cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Spaghetti s cuketovým pestem

Irský ořechový bochník s čedarem
(Walnut and cheddar loaf)

Farinata

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Koláč z listové zeleniny se sýrem
(Torta di verdure e formaggi)

Panissa vercellese

Modifikovaný Milčin chlebík

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Polpette z ricotty

Polpette di ricotta al sugo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg ricotty, 10 dkg chleba, 2  vejce, 4 dkg parmezánu, mléko, hladká mouka podle potřeby, sůl, mletý pepř, bazalka,

sugo: 15 dl rajčatového pyré, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř, extra virgin olivový olej, bazalka

zkopírováno z http://www.tacos.cz Ricottu ponechte chvíli na cedníku, aby se zbavila přebytečné tekutiny, starý chléb namočte do mléka, nechejte ho nasáknout, dokud nezměkne, a poté vymačkejte. Vejce smíchejte s ricottou, pak přidejte nastrouhaný parmezán, nasekanou čerstvou bazalku, vymačkaný chléb a podle chuti sůl a pepř. Tvořte v pomoučených dlaních středně velké kuličky, položte je na plech vyložený pergamenovým papírem s kapkou oleje a pečte 10 minut při 180 °C.

www.tacos.cz Mezitím připravte omáčku: osmažte stroužek česneku s kapkou oleje, přidejte rajskou šťávu, čerstvou bazalku, sůl a pepř. Přeneste polpetty z trouby na pánev a pokračujte ve vaření v rajčatové omáčce asi 20 minut, poté je podávejte ještě horké.

vloženo 04.02.2021    zobrazeno 114x    verze pro tisk

Plněné slané trojúhelníčky

Sýrové suflé

Cizrnová polévka s pekingským zelím
(Pasta, ceci e cavolo cinese)

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

Bramborový chléb s prefermentem

Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Štrúdl na slano

Easy cheesey muffins

Kukuřičné muffiny

Chléb s čedarem

Celozrnný chléb