cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Spaghetti s cuketovým pestem

Irský ořechový bochník s čedarem
(Walnut and cheddar loaf)

Farinata

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Koláč z listové zeleniny se sýrem
(Torta di verdure e formaggi)

Itálie - Piemont   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Panissa vercellese

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg rýže Carnaroli, 12 dkg fazolí saluggia nebo borlotti (malé, hnědě žíhané), 20 dkg klobásky salsiccia, 1/2 l hovězího vývaru, 1/2 l vody, 1/2  cibule, 6 dkg vepřové kůže, 1.15 dl červeného vína, 1/2 snítka rozmarýnu, 2 dkg parmezánu, 3 dkg másla, extra virgin olivový olej, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jde o variantu risotta typickou pro Piemont, připravovanou z lokálních surovin: rýže a fazolí. Fazole zalejte teplou vodou a nechte 12 hodin nasáknout. Nalijte vývar do hrnce, přidejte i vodu a tekutinu přiveďte k varu. Přidejte vepřovou kůžičku nakrájenou na proužky a scezené fazole. Vařte asi 45 minut, dokud luštěniny nezměknou. Sceďte a vývar si odložte.

www.tacos.cz Na másle, trošce oleje a rozmarýnu osmažte nakrájenou cibuli. Přidejte rozdrobenou klobásu, povařte minutu a rozmarýn vyjměte. Poté přidejte rýži, zalijte vínem, promíchejte dřevěnou vařečkou a po odpaření vína podlejte polovinou odloženého vývaru. Vařte a přilévejte postupně zbytek vývaru, po troškách. Ke konci vaření přidejte připravené fazole. Opepřete podle chuti a vmíchejte strouhaný sýr.

vloženo 18.02.2021    zobrazeno 90x    verze pro tisk

Modifikovaný Milčin chlebík

Polpette z ricotty
(Polpette di ricotta al sugo)

Plněné slané trojúhelníčky

Sýrové suflé

Cizrnová polévka s pekingským zelím
(Pasta, ceci e cavolo cinese)

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

Bramborový chléb s prefermentem

Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Štrúdl na slano

Easy cheesey muffins

Kukuřičné muffiny

Chléb s čedarem

Celozrnný chléb