cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Palačinkové trubičky plněné mortadellou

Cannelloni di crepes alla mortadella filante

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  

palačinky: 1/2 l mléka, 3  vejce, 17.15 dkg hladké mouky, sůl, máslo,

náplň: 115 dkg ricotty, 115 dkg mortadelly, 10 dkg tvrdého sýra scamorza, 1/2  vejce, sůl, mletý pepř, 15 dl bešamelové omáčky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Palačinky: rozmíchejte vejce a mouku v misce. Nařeďte mlékem a promíchejte, ale ne moc, aby těsto nepěnilo, osolte. Nechte odpočívat aspoň 10 minut. Rozpalte palačinkovou pánev omaštěnou olejem. Nalejte na ni naběračku těsta a náklonem ho rozlejte po celé pánvi. Smažte 1 minutu, palačinku obraťte, smažte opět minutu druhou stranu. Pokračujte dalšími palačinkami, dokud nespotřebujete všechno těsto.

www.tacos.cz Nakrájejte na kousky uzený sýr scamorza a na tenké julienne nudličky mortadellu. Přídejte vše k ricottě, dále vejce, sůl a pepř a dobře promíchejte. Lžící plňte palačinky uprostřed a po celé délce. Sbalte do válečku, které klaďte na vymaštěný plech. Zalejte bešamelem a pečte při 190 °C asi 20-25 minut. Po vyjmutí podávejte horké.

vloženo 11.11.2017    zobrazeno 250x    verze pro tisk