cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Spaghetti s cuketovým pestem

Irský ořechový bochník s čedarem
(Walnut and cheddar loaf)

Farinata

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Koláč z listové zeleniny se sýrem
(Torta di verdure e formaggi)

Panissa vercellese

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Modifikovaný Milčin chlebík

recept ze stránek www.tacos.cz
4150 g:  1.15 dl vody, 1/2 lžička octa, 1/2 lžička oleje, 17.15 dkg hladké mouky, 15 dkg hladké žitné mouky celozrnné, 15 dkg krupice, 1/2 lžička soli, 1/2 lžičky moučkového cukru, 1/2 lžička drceného kmínu, 7 g kvasnic, 1/2 špetka chilli
zkopírováno z http://www.tacos.cz V míse robotu necháme chvíli rozdělat kvásek z vlažné vody, cukru a nadrobených kvasnic. Pak přidáme ocet, olej, všechny sypké suroviny a hákem důkladně vyhněteme do hustšího těsta. Po půlhodině kynutí těsto zformujeme rukama do válce a přeneseme do malé chlebové formy (silikonové nebo s nepřilnavým povrchem) a dáme v ní přikryté utěrkou opět do tepla kynout, dokud nezdvojnásobí svůj objem. Pečeme 5 minut na 200 °C a dalších asi 15 minut při teplotě snížené na 180 °C, můžeme párátkem zkoušet stav uvnitř. Krátce necháme odpočinout, vyklepneme z formy na rošt a po vychladnutí si dáme pozor, ať jej nesníme všecek naráz.
vloženo 13.02.2021    zobrazeno 101x    verze pro tisk

Polpette z ricotty
(Polpette di ricotta al sugo)

Plněné slané trojúhelníčky

Sýrové suflé

Cizrnová polévka s pekingským zelím
(Pasta, ceci e cavolo cinese)

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

Bramborový chléb s prefermentem

Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Štrúdl na slano

Easy cheesey muffins

Kukuřičné muffiny

Chléb s čedarem

Celozrnný chléb