cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Spaghetti s cuketovým pestem

Irský ořechový bochník s čedarem
(Walnut and cheddar loaf)

Farinata

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Koláč z listové zeleniny se sýrem
(Torta di verdure e formaggi)

Panissa vercellese

Modifikovaný Milčin chlebík

Polpette z ricotty
(Polpette di ricotta al sugo)

Plněné slané trojúhelníčky

Sýrové suflé

Cizrnová polévka s pekingským zelím
(Pasta, ceci e cavolo cinese)

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Bramborový chléb s prefermentem

recept ze stránek www.tacos.cz
1560 g:  

na preferment: 1.1/2 dl vody, 10.6 dkg pšeničné chlebové mouky, 1.1/2 g kvasnic,

dále pak: 15.6 dkg vařených a nastrouhaných brambor, 7.1/2 dkg bílého jogurtu, 7 cl vody, 1.15 lžičky drceného kmínu, 1.15 lžičky soli, 3/4 lžíce oleje, 3/4 lžičky moučkového cukru, 7.1/2 dkg žitné mouky celozrnné, 7.1/2 dkg chlebové mouky, 12.3 dkg hladké mouky, 15 g kvasnic

zkopírováno z http://www.tacos.cz Suroviny pro preferment smícháme v míse a necháme asi 10 hodin v teple kvasit. Potom do pekárny dáme vykvašený preferment a všechny ostatní suroviny a použijeme program Těsto. Z vykynutého těsta uděláme bochník, omoučíme ho a dáme kynout do moukou vysypané ošatky.

www.tacos.cz Po nakynutí opatrně vykulíme na plech s pečící fólií a upečeme (230 °C 15 min a pak 200 °C asi 30min).

www.tacos.cz http://www.pekarnomanie.cz/bramborovy-chleb-s-prefermentem/

vloženo 28.01.2021    zobrazeno 115x    verze pro tisk

Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Štrúdl na slano

Easy cheesey muffins

Kukuřičné muffiny

Chléb s čedarem

Celozrnný chléb