cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jablečný tatin s camembertem
(Tatin aux pommes et au camembert)

   bluestarbluestarbluestarwhitestarwhitestar

Dýňový cornbread

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  15 dkg másla (plus něco na vymazání formy), 30 dkg kukuřičné mouky, 115 dkg hladké mouky, 1/2 lžíce kypřícího prášku do pečiva, 1/2 lžička sody, 2  vejce, 42.15 dkg dýňového pyré, 2.15 dl podmáslí nebo bílého jogurtu, sůl, 2  chilli papričky,

na máslo: 115 dkg másla, 2  nakládané jalapeño papričky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu předehřejte na 190 °C, kulatou formu o průměru 30 cm vytřete máslem. Ve velké míse smíchejte mouky s práškem do pečiva a sodou, zalejte podmáslím a rozpušteným máslem, přidejte nadrobno nasekané chilli papričky a vše dobře zpracujte v hladké těsto. Urovnejte je do formy a pečte 50 minut až hodinu do zlatova.

www.tacos.cz Během pečení připravte k chlebu ostřejší pomazánku: nakládané papričky zbavíte semínek a s máslem a trochou láku rozmixujete dohladka. Podávat můžete chléb s pomazánkou teplý i studený, měl by vydržet až tři dny nebo zabalený v ledničce i týden.

vloženo 28.10.2020    zobrazeno 38x    verze pro tisk

Hruškový koláč s ořechy a modrým sýrem

Pounti auvergnat
(Zapečený mangold z Auvergne)

Krevety na kreolský způsob
(Shrimp creole)

Jarní chřestový koláč
(Sfogliata sapor primavera)

Kreolské koření
(Creole seasoning)

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Badyánové meruňky s medem

Meruňky s pomerančem a ořechy

Meruňkové chutney

Meruňkové chutney

Meruňkové a pomerančové chutney

Džem z meruněk a rybízu

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem