cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Badyánové meruňky s medem

Meruňky s pomerančem a ořechy

Meruňkové chutney

Meruňkové chutney

Meruňkové a pomerančové chutney

Džem z meruněk a rybízu

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem

Švédsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rychlý mrkvový flatbread

recept ze stránek www.tacos.cz
10 kusů:  1/2 lžíce kypřícího prášku do pečiva, 1.8 šálku hladké mouky, 1.8 šálku žitné mouky ve směsi s pšeničnou, 1/2 lžička soli, 15 dkg másla, 10 dkg mrkve, 1.8 šálku kyselého mléka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 250 °C. Smíchejte prášek do pečiva, univerzální pšeničnou mouku, směs žitné a pšeničné mouky v misce se solí. Přidávejte máslo a špičkami prstů je vpravte do směsi mouky. Vmíchejte nastrouhanou mrkev a fermentované mléko. Vše zpracujte do lepkavého těsta. Vyklopte těsto na pomoučený vál. Posypejte moukou i svrchu a válečkem vyválejte na placku. Vykrajujte kolečka o průměru 10-12 cm, které seshora propichujte vidličkou. Chleby klaďte na plech vyložený papírem na pečení a pečte je uprostřed trouby asi 10 až 12 minut. Nechte je vychladnout na plechu.
vloženo 26.08.2018    zobrazeno 372x    verze pro tisk

Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)