cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Farinata

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Koláč z listové zeleniny se sýrem
(Torta di verdure e formaggi)

Panissa vercellese

Modifikovaný Milčin chlebík

Polpette z ricotty
(Polpette di ricotta al sugo)

Plněné slané trojúhelníčky

Sýrové suflé

Cizrnová polévka s pekingským zelím
(Pasta, ceci e cavolo cinese)

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

Bramborový chléb s prefermentem

Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Štrúdl na slano

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Easy cheesey muffins

recept ze stránek www.tacos.cz
12 kusů:  215 dkg hladké mouky, 1/2 lžíce moučkového cukru, 3 lžičky kypřícího prášku do pečiva, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2  vejce, 3 dl mléka, 2 lžíce rostlinného oleje, 11.15 dkg tvrdého sýra Dubliner Vintage
zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu si předhřejte na 190 °C a muffinovou formu vymazejte máslem nebo zatříkněte olejem ve spreji. V jedné míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, cukrem a mletým pepřem, v jiné pak zašlejte vajíčko a olej do mléka. Pak nalejte do mísy s moukou a promíchejte i se sýrem nakrájeným na drobné kostičky. Naplňte muffiny a zapečte 25-30 minut, dokud párátko zapíchnuté doprostřed nevytáhnete suché. Před vyjmutím z formy nechte 5 minut odpočinout a podávejte teplé.
vloženo 17.01.2021    zobrazeno 70x    verze pro tisk

Kukuřičné muffiny

Chléb s čedarem

Celozrnný chléb

Pierogi - základní těsto

Jablečný tatin s camembertem
(Tatin aux pommes et au camembert)

Dýňový cornbread