cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Krevety na kreolský způsob
(Shrimp creole)

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Jarní chřestový koláč

Sfogliata sapor primavera

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  150 dkg zeleného chřestu, 23 dkg lístkového těsta, 6 dkg čerstvého kozího sýra, 6 dkg parmezánu, 6 dkg Salva Cremasco DOP (nebo jiný drobivý kravský sýr), 15 dkg mléka, 4  vejce, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Obdélníkový plát lístkového těsta s pečícím papírem vložte na pekáč (26×22 cm), zvedněte okraje, dno propíchejte vidličkou. Smíchejte vajíčka s mlékem a strouhaným parmazánem, pak přimíchejte kozí sýr, sůl a pepř. Zelený chřest očistěte, odlamte konce stonků. Povařte ve vřící osolené vodě 3 minuty, osušte. Na těsto nalijte vaječnou směs, poklaďte chřestem a navrch nadrobte kravský sýr. Pečte při 180 °C po dobu 20-25 minut. Vyjměte z trouby a podle potřeby doplňte lístky čerstvé majoránky.
vloženo 16.05.2020    zobrazeno 60x    verze pro tisk

Kreolské koření
(Creole seasoning)

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Badyánové meruňky s medem

Meruňky s pomerančem a ořechy

Meruňkové chutney

Meruňkové chutney

Meruňkové a pomerančové chutney

Džem z meruněk a rybízu

Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem

Rychlý mrkvový flatbread

Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)