cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Francie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Koláčky s kozím sýrem a cuketou

Cakes chevre et courgette

recept ze stránek www.tacos.cz
12 kusů:  1/2  cuketa, 3  vejce, 20 dkg kozího sýra, 10 cl crème fraîche, 15 dkg másla, 20 dkg hladké mouky, 10 dkg piniových semínek, 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Máslo rozpusťte v malém kastrolu. Nalejte je do mísy s vejci a všechno rozšlehejte. Přidejte velkou špetku soli a mletého pepře. Přidávejte mouku s práškem do pečiva a dobře promíchejte. Vmíchejte smetanu. Kozí sýr nakrájejte na malé kousky. V pánvi s nepřilnavým povrchem opražte nasucho piniová semínka. Umyjte cuketu a nahrubo ji nastrouhejte. Přidejte vše do těsta.

www.tacos.cz Máslem vymažte a moukou poprašte malé koláčkové formičky. Rozdělte do nich těsto a pečte 10 až 12 minut, až zezlátnou. Před podáváním nechte trochu vychladnout a podávejte vlažné nebo studené.

vloženo 21.12.2017    zobrazeno 257x    verze pro tisk

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)