cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem

Rychlý mrkvový flatbread

Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)