cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pařížský slaný dort

Torta parigina

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 balíček křehkého těsta, 20 dkg mortadelly, 115 dkg francouzského sýra brie, 40 dkg žampiónů, 1/2 stroužek česneku, 4  vejce, 15 dkg gruyèru, 1/2 sklenky smetany, 1/2 lžíce zelené petrželky, sůl, mletý pepř, extra virgin olivový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby očistěte, umyjte a nakrájejte na plátky. Na pánvi lehce stříknuté olejem smažte stroužek česneku. Přidejte houby, ochuťte sekanou petrželkou, přidejte sůl a pepř a restujte asi deset minut. Rozválejte těsto a zakryjte jim dno kulaté koláčové formy pokryté papírem na pečení. Z pásků těsta udělejte asi 2 cm vysoké okraje kolem dokola. Na těsto rozložte plátky poloviny mortadelly, brie nasekaný na menší kousky a houby. Zasypejte zbylou mortadellou nakrájenou na tenké nudličky. Rozmíchejte vejce se strouhaným gruyerem a smetanou. dochuťte solí a pepřem a směsí zalijte dort. Pečete na 170 °C asi 45 minut.
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 247x    verze pro tisk

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)