cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jednoduché fenyklové pečivo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  salátový fenykl, 1/2 balíček lístkového těsta, 1/2 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C. Fenykl nakrájený na centimetr silné plátky položte na vyložený plech a lehce potřete olivovým olejem. Pečete v troubě po dobu 10 minut. Rozválené těsto nakrájejte na obdélníky větší než jsou kousky fenyklu. Položte je na papírem vyložený plech a do těsta vtlačte upečené plátky fenyklu. Těsto lehce potřete olivovým olejem. Pečte 20-30 minut, dokud není nadýchané a zlatohnědé.

www.tacos.cz

vloženo 29.03.2024    zobrazeno 321x    verze pro tisk

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)