cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem

Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  28 dkg těstovin, 20 dkg brokolice, 20 dkg tresky, 2 dkg piniových semínek, několik snítek kopru, 1/2 stroužek česneku, 4 dkg semínek amarantu, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájejte čísté filé na kostky, jemně osolte a zasypte sekaným koprem. Zakryjte a přeneste do chladničky na půl hodiny. Omyjte brokolici, očistěte ji a nalámejte na malé kousky, vhodné pro rychlé uvaření. Piniová semínka opražte v pánvi nasucho. Těstoviny mezze maniche (krátké trubky) dejte vařit do velkého množství osolené vody. Asi 6 minut před koncem přidejte brokolici a vařte ji dál s těstovinami. Mezitím na oleji osmažte drcený česnek, přidejte kousky ryby a několik minut povařte. Do jiné pánve s nepřilnavým povrchem nasypte hrst amarantu, zakryjte, občast protřeste a na středním plameni počkejte, dokud nezačne pukat jako popcorn. Slejte vodu z těstovin, přeneste je do pánve s treskou a pár minut na vyšším plameni nechte chytit chuť. Při podávání posypejte porce amarantem a piniemi.

www.tacos.cz

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 16.11.2017    zobrazeno 275x    verze pro tisk

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)