cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami

Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg čerstvých hub (směs), 10 dkg zralé pancetty, 1/2 sklenky bílého vína, 1/2 stroužek česneku, 1/2 snítka tymiánu, parmezán, extra virgin olivový olej, sůl,

gnocchetti: 150 dkg mangoldu, 150 dkg čekankových puků, 30 dkg ovčí ricotty, 2  vejce, 10 dkg parmezánu, 1/2  šalotka, hladká mouka 00, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Na noky: očistěte mangold i čekanku, důkladně opláchněte a pak uvařte ve vroucí mírně osolené vodě. Vodu slejte, po zchládnutí důkladně vymačkejte a nakrájejte. Nadrobno nakrájenou šalotku nechte zesklovatět na trošce oleje, přidejte zeleninu a nechte ji na pánvi vyschnout asi deset minut. Nechte opět vychladnout. V míse smíchejte ricottu s vejci, nasekanou zeleninou a strouhaným parmazánem. Pokud je těsto příliš měkká, přidejte trochu mouky. Vyválejte několik válečků o tloušťce 2 cm a nakrájejte je na 2-3 cm kousky.

www.tacos.cz Na tročce oleje usmažte česnek se snítkou tymiánu, přidejte slaninu nakrájenou na proužky a opatrně opražte. Přihoďte houby, důkladně očistěné a nakrájené na kostky. Po několika minutách zalijte vínem a nechte bublat. Dosolte podle chuti.

www.tacos.cz Nočky vhoďte do osolené vřící vody, když vyplavou, vyberte je děrovanou naběračkou přímo do pánve s omáčkou a minutu na ní prohazujte. Podávejte posypané hoblinkami parmazánu.

vloženo 17.11.2017    zobrazeno 256x    verze pro tisk

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)