cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborová galetka se smrži

Galette de pommes de terre aux morilles

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg brambor, 40 dkg smržů, 10 dkg slaniny, 1/2 lžíce slunečnicového oleje, 2 dkg másla, 2 lžíce crème fraîche, několik snítek pažitky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory oloupejte a omyjte. Nastrouhejte je. Na velké pánvi rozehřejte olej a vsypte na něj nastrouhané brambory. Stiskněte je a vytvořte placku. Na jedné straně nechte 10 minut smažit na středním plameni, pak otočte a nechte dalších 10 minut opékat.

www.tacos.cz Smrže očistěte pod tekoucí vodou. Osušte je v čisté utěrce. Máslo rozpusťte v hrnci na mírném ohni. Na másle opečte slaninu nakrájenou na velmi tenké plátky a poté přidejte smrže. Přikryjte je a nechte 5 minut dusit. Poté sundejte pokličku, aby se voda odpařila. Přilijte smetanu a vařte ještě několik minut. Bramborovou placku nakrájejte na stejné díly. Na talířích na ně navrch naaranžujte smrže a ozdobte nasekanou pažitkou.

www.tacos.cz Tento pokrm lze podávat jako předkrm nebo jako přílohu k telecím brzlíkům, jemné drůbeži nebo telecím játrům.

vloženo 23.11.2022    zobrazeno 463x    verze pro tisk

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)