cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krokety s lanýžovou mortadellou

Crocchette di mortadella tartufata

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg vařených brambor, 115 dkg salámu - mortadelly s lanýži, 20 dkg mozzarelly na pizzu, 15 dkg parmezánu, 4  vejce, muškátový oříšek, sůl, mletý pepř, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařené brambory rozmělněte v misce na pyré. Smíchejte se strouhaným parmezánem, žloutky a špetkou soli, pepře a muškátového oříšku. Přidejte mortadellu s lanýži a mozzarellu, nakrájené na kostičky a důkladně promíchejte. Zformujte mírně zmáčknuté kuličky a obalte je nejdříve bílcích a pak ve strouhance. Krokety smažte ve větším množství horkého oleje. Když jsou zlaté a křupavé, vyjměte je a nechte osušit na papírovém ubrousku. Ihned podávejte.
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 257x    verze pro tisk

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)