cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Motýlci s liškami a dýní

Farfalle ai finferli e zucca

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg těstovin farfalle, 415 dkg malých lišek, 40 dkg tykve, 2  šalotky, 1/2 hrst šalvěje, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z lišek odstraňte měkkým kartáčkem nečistoty, rychle je opláchněte pod tekoucí vodou a osušte. Dýni nakrájejte na malé kousky, šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno. Dýni smíchejte s polovinou oleje, špetkou soli, polovinou šalotky, špetkou pepře a několika nasekanými lístky šalvěje. Přendejte na plech a pečte v troubě předehřáté na 200 °C 15-20 minut za občasného otáčení, dokud není dobře upečená.

www.tacos.cz Na velké pánvi na oleji minutu opékejte zbývající šalotku, přidejte lišky, osolte a opepřete a za stálého míchání restujte na prudkém plameni asi 5 minut.

www.tacos.cz Uvařte farfalle ve velkém množství vroucí osolené vody, sceďte je, když jsou al dente a půl minuty je prohazujte na pánvi s liškami, přidejte dýni, vše promíchejte a podávejte posypané pepřem a případně několika lístky čerstvé šalvěje.

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 43x    verze pro tisk

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)