cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi

Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 lžíce olivového oleje, 24 dkg žampiónů, 2 šálky třešňových rajčat, 1/2 konzerva bílých fazolí, 2 stroužky česneku, 1.15 cl nasekané zelené petrželky, 1/2 lžíce aceta balsamica, 1.8 dl vody, 1.8 dl polenty, 2.15 dl parmazánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké pánvi rozehřejte olej na středně vysoké teplotě. Přidejte na plátky nakrájené houby a za občasného míchání je restujte 6 až 8 minut do zlatova. Přidejte rajčata, fazole z konzervy, drcený česnek a petrželku, stále míchejte a povařte 3 minuty do změknutí rajčat. Přidejte balsamikový ocet a vařte 1 minutu, často míchejte.

www.tacos.cz Mezitím v hrnci přiveďte vodu k varu. Za neustálého míchání po troškách přisypávejte kukuřičnou mouku. Osolte a opepřete. Snižte teplotu na středně nízkou a povařte s častým mícháním 10 minut, dokud směs nezhoustne natolik, aby se držela na hřbetu lžíce. Vmíchejte většinu strouhaného parmazánu.

www.tacos.cz Polentu rozdělte lžící na talíře nebo do misek. Přidejte zeleninovou směs. V případě potřeby posypte zbylou petrželkou a parmazánem.

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 25.11.2022    zobrazeno 441x    verze pro tisk

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)