cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Celerovo-jablečný gratin

Gratin de céleri-rave aux pommes

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  pastináky, 1/2  celer, 2  jablka, 1.15 dl crème fraîche, 2 lžíce nasekané zelené petrželky, muškátový oříšek, 8 dkg vlašských ořechů, 3 lžíce mandlí umletých na prášek, olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C. Pastinák a celer oloupejte a nakrájejte na stejné kousky. Blanšírujte je 4 minuty ve vroucí osolené vodě. Jablka opláchněte a nakrájejte na tenké plátky. Zeleninu slijte, rozmačkejte se smetanou a petrželkou, ochuťte muškátovým oříškem, solí a pepřem.

www.tacos.cz Vlašské ořechy nasekejte najemno, smíchejte je s mandlemi pomletými na prášek a trochou olivového oleje, osolte a opepřete.

www.tacos.cz Zeleninové pyré nalijte do olejem vymazané zapékací misky, pokryjte plátky jablek, posypte směsí ořechů a pečte 20 minut. Ozdobte petrželkou a podávejte.

vloženo 23.11.2022    zobrazeno 509x    verze pro tisk

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)