cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem

Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  80 dkg těstovin sedani, 20 dkg červené čekanky, 2  fenykly salátové, 215 dkg tvrdého sýra scamorza affumicata, 6 dl mléka, 3 dkg hladké mouky, 2  šalotky, muškátový oříšek, 2 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte čekanku a nakrájejte na proužky. Odstraňte vnější listy z fenyklu, opláchněte a nakrájejte na plátky. Povařte ho krátce v mírně osolené vřící vodě, pak zceďte a dejte stranou, vodu uchovejte. Připravte bešamel: promíchejte v kastrolu mouku s trouchou studeného mléka, přidejte zbývající mléko, strouhaný muškátový oříšek a špetku soli, a vařte na mírném ohni, dobře míchejte, až lehce zhoustne. Vypněte ho a nechte vychladnout.

www.tacos.cz Těstoviny sedani uvařte ve vodě po fenyklu al dente. Mezitím nakrájejte šalotky a smažte je v pánvi na oleji. Přidejte čekanku a nechte ji asi deset minut změknout. Osolte a opepřete.

www.tacos.cz Ke zcezeným těstovinám přidejte čekanku, fenykl, omáčku a na kostky nakrájený uzený Scamorza sýr, vše promíchejte. Přeneste směs do zapékací mísy, vymazané olejem, a pečte na 180 °C po dobu asi 15 minut, dozlatova.

vloženo 11.11.2017    zobrazeno 277x    verze pro tisk

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)