cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú

Salsiccia con ragù di funghi e cipolle

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  80 dkg klobásky salsiccia typu luganega, 40 dkg čerstvých hub (polnička topolová), 215 dkg cibule, 1/2 sklenka bílého vína, 2 listy bobkového listu, 2 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte cibule, nakrájejte na plátky a ve velkém kastrolu s olejem a špetkou soli nechte zezlátnout za občasného míchání. Přidejte do spirály smotanou klobásku a osmažte z obou stran, zalejte vínem, přidejte bobkový list a nechte 10 minut na mírném ohni. Houby dobře vlhkým hadříkem očistěte, odstraňte všechny zbytky zeminy. Přiveďte k varu lehce osolenou vodu, ponořte do ní houby a vařte asi 10 minut. Vodu z nich potom slejte a přeneste je do kastrolu s klobásou. Nechte vařit po dobu dalších 10 minut za stálého míchání. Podávejte v miskách.
Recept ze skupiny: Maso rozličné - uzeniny
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 266x    verze pro tisk

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)