cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Telecí řízky zapečené v air-fryer

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg telecích řízků, 3.715 dl podmáslí, sůl, mletý pepř podle chuti,

na obalení: 1.15 šálku hladké mouky, 3/4 šálku kukuřičného škrobu, 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2 lžíce sušené cibule, 1/2 lžíce sušeného česneku, 2 lžičky sušené dobromysli

zkopírováno z http://www.tacos.cz Telecí řízky naklepejte a poté je nakrájejte na proužky široké asi 2 cm. V míse je smíchejte s podmáslím. Přikryjte a nechte 1 až 2 hodiny marinovat v chladničce. Když je čas k přípravě, předehřejte horkovzdušnou fritézu na 205 °C. V samostatné míse smíchejte přísady na obalení. Telecí proužky osušte. Osolte je a opepřete a obalte je v moučné směsi. Proužky pak znovu namočte do podmáslí a nechte okapat. A znovu je obalte v mouce. Vložte několik kousků v jedné vrstvě do koše horkovzdušné fritézy, postříkejte je sprejem na pečení. Smažte 8 až 10 minut. Postup opakujte se zbývajícími proužky.
vloženo 23.09.2024    zobrazeno 103x    verze pro tisk

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)