cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Torresmos açoreanos
(Azorská vepřová pečeně)

Jehněčí (skopové) birjání se švestkami a granátovým jablkem

Koblihy domácí

Pečená batátová polévka s paprikami

Květák se zázvorem

Rychlý mrkvový flatbread

Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Čočková polévka s kaštany
(Zuppa di castagne e lenticchie)

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pečené telecí s mortadellou a olivami

Arrosto di vitella mortadella e olive

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 kg telecí kýty, 20 dkg oliv v olivovém oleji, 30 dkg mortadelly nakrájené na plátky, 1/2  mrkev, 1/2  cibule, 1/2 stonek řapíkatého celeru, 1/2 svazek aromatických bylin, 1/2 sklenka bílého vína, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso rozřízněte a lehce naklepejte na větší plát. Osolte jej a opepřete. Rozestřete na něj plátky mortadelly a poklaďte nakrájenými olivami. Srolujte do válečku a svažte kuchyňským provázkem. Osolte a opepřete i zevně. Zeleninu očistěte a nakrájejte nahrubo. Nechte ji opražit v pánvi s olejem, pak přidejte maso a opečte je ze všech stran. Přidejte bylinky a pečte na 180 °C po dobu asi 2 hodin, čas od času zavlažte bílým vínem. Měkké maso vyjměte z trouby, nakrájejte na plátky a udržujte v teple. Odstraňte z pekáče aromatické bylinky a zeleninu se šťávou propasírujte nebo rozmixujte. Nakrájené maso rozložte na servírovací mísu. Zalejte získanou omáčkou a podávejte.
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 429x    verze pro tisk