cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Clafoutis s camembertem, chřestem a mandlemi

Spaghetti s cuketovým pestem

Irský ořechový bochník s čedarem
(Walnut and cheddar loaf)

Farinata

Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Koláč z listové zeleniny se sýrem
(Torta di verdure e formaggi)

Panissa vercellese

Modifikovaný Milčin chlebík

Polpette z ricotty
(Polpette di ricotta al sugo)

Plněné slané trojúhelníčky

Sýrové suflé

Itálie   bluestarbluestarbluestarwhitestarwhitestar

Cizrnová polévka s pekingským zelím

Pasta, ceci e cavolo cinese

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg cizrny, 20 dkg těstovin, 6 listů pekingského zelí, 1/2 stroužek česneku, 1/2 stonek rozmarýnu, extra virgin olivový olej, chilli, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cizrnu vložte do misky, podlejte ji studenou vodou a nechejte přes noc namočit. Poté ji sceďte a vařte ve vroucí vodě asi 40 minut. Na pánvi opečte oloupaný stroužek česneku s několika větvičkami rozmarýnu, špetkou chilli papričky a kapkou oleje, potom přidáme pekingské zelí, umyté a nakrájené na proužky, necháme ho zavadnout a přidáme špetku soli.

www.tacos.cz Uvařte malé zavářkové těstoviny v dobře osolené vodě. Cizrnu slejte, odložte část stranou a ostatní rozmixujte s několika naběračkami vody z těstovin, abyste získali poměrně hustý krém. Vlejte jej do hrnce a přiveďte téměř k varu. Zcezené těstoviny vložte do hrnce s cizrnovým krémem. Přidejte cizrnu ponechanou stranou a zelí, povařte 2 minuty, případně přidejte trochu vody na zředění a podávejte.

vloženo 28.01.2021    zobrazeno 106x    verze pro tisk

Závitky z pekingského zelí s houbami
(Involtini di cavolo cinese, carne e funghi)

Bramborový chléb s prefermentem

Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Štrúdl na slano

Easy cheesey muffins

Kukuřičné muffiny

Chléb s čedarem

Celozrnný chléb