cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Třešňová mostarda

Třešně maraschino

Koláčky s kozím sýrem a cuketou
(Cakes chevre et courgette)

Neapolské těsto na pizzu

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

La glôre a talhioun
(Piemontské zapečené brambory)

Pažitkové nočky z červené řepy s krevetami a mákem
(Gnocchetti all’erba cipollina e rapa rossa con gamberi e semi di papavero)

Zelené nočky z ricotty s pancettou a houbami
(Gnocchetti di ricotta ed erbette con pancetta e funghi)

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Čočková polévka s brokolicí a krevetami
(Minestra di lenticchie con cimette di broccoli)

Těstoviny s brokolicí, treskou a amarantem
(Pasta con broccoli, merluzzo, pinoli e amaranto)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čočková polévka s kaštany

Zuppa di castagne e lenticchie

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  315 dkg čočky, 115 dkg jedlých kaštanů, 2  mrkve, 2 stonky řapíkatého celeru, 1/2  pórek, 1/2  cibule, 4 stroužky česneku, 2  bobkové listy, 1/2 svazek zelené petrželky, 2 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Čočku důkladně opláchněte a nechte ji namočenou ve studené vodě 6-8 hodin. Ponořte suché kaštany do studené vody na 8 hodin nebo přes noc. Potom je uvařte v mírně osolené vodě s bobkovými listy, dokud nejsou měkké, asi 20-25 minut. Vodu slejte. Očistěte zeleninu a nakrájejte ji na kostky. Nechte opražit v hrnci na oleji se stroužky česneku. Přidejte čočku a špetku soli, zalejte teplou vodou (dva, tři prsty nad čočkou) a vařte asi 15 minut. Přidejte kaštany a povařte dohromady, v případě potřeby přilejte další teplou vodu. Dochuťte solí a nasekanou petrželkou. Na talířích zastříkněte dobrým olivovým olejem.
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 315x    verze pro tisk

Krůtí závitky s mortadellou
(Rotoloni filanti di tacchino e mortadella)

Pečené telecí s mortadellou a olivami
(Arrosto di vitella mortadella e olive)

Salsiccia s houbovo-cibulovým ragú
(Salsiccia con ragù di funghi e cipolle)

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Krokety s lanýžovou mortadellou
(Crocchette di mortadella tartufata)

Gratinované dýňové noky s pórkem a aplským sýrem
(Gnocchi di zucca gratinati con crema di porri)

Pařížský slaný dort
(Torta parigina)

Palačinkové trubičky plněné mortadellou
(Cannelloni di crepes alla mortadella filante)