cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny recepty přidané do databáze za posledních 30 dnů.
Seřazeny jsou od nejnovějších k nejstarším.
[001-008]   


23.02.2021  Farinata

18.02.2021  Polpettone ai salumi
(Sekaná se salámem)

Itálie   bluestarbluestarbluestarwhitestarwhitestar

Koláč z listové zeleniny se sýrem

Torta di verdure e formaggi

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  12.15 dkg baby špenátu, 12.15 dkg mangoldu, 12.15 dkg čekankových puků, 12.15 dkg hlávkového salátu, 2  mrkve, 2  mladé cibulky, 3 lžíce hladké mouky, 3 lžíce kukuřičné krupice, 13 dkg tvrdého sýra (Asiago, Montasio, Piave), 3 dl mléka, 3  vejce, 3 lžíce strouhanky, 4 lžíce nastrouhaného parmezánu, 3 dkg másla, 2 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte jarní cibulku, nakrájejte ji na kolečka a restujte na pánvi s olivovým olejem. Přidejte mrkev nakrájenou na proužky julienne, ponechejte ji chvíli ochucovat, poté ji vypněte a nechte vychladnout. Očistěte čekanku, salát, mangold a špenát; důkladně je propláchněte a osušte. Nakrájejte zeleninu na pravidelné proužky a přeneste do velké mísy. Přidejte a promíchejte nejprve obě prosáté mouky, pak strouhanku, lehce rozšlehaná vejce, mléko, strouhaný parmezán, vybraný polozralý sýr nakrájený na proužky a nakonec připravenou restovanou cibuli a mrkev. Dochutíme solí a vše dobře promícháme.

www.tacos.cz Přeneste směs do pekáče o velikosti 20x28 cm vyloženého papírem na pečení; vyrovnejte povrch spodní stranou lžíce, rozetřete na povrchu vločky másla a pečte v předehřáté troubě na 190 °C asi 45 minut, nebo dokud koláč nezačne mírně hnědnout. Vyjměte ho z trouby a před nakrájením na čtverce dejte několik minut odpočívat. Pokud chcete, můžete při podávání přidat rajčatovou omáčku s bazalkou, podávanou samostatně.

vloženo 18.02.2021    zobrazeno 26x    verze pro tisk

18.02.2021  Panissa vercellese

13.02.2021  Modifikovaný Milčin chlebík

04.02.2021  Polpette z ricotty
(Polpette di ricotta al sugo)

02.02.2021  Plněné slané trojúhelníčky

02.02.2021  Sýrové suflé