Kuře Kalifornia - recept cpt. Cooka
4 porce: 50 dkg kuřecích prsíček, sůl, mletý bílý pepř, olej, trochu bílého vína, 4 dl žampiónové omáčky Maggi, 10 dkg kysané smetany, 10 dkg sterilovaných kukuřičných zrn, 8 dkg ananasového kompotu
Kuřecí prsíčka nakrájíme na tenké proužky, osolíme, okořeníme bílým pepřem a zprudka opečeme na oleji. Maso vyndáme a do výpeku přidáme trochu bílého vína a zalijeme Maggi Žampiónovou omáčkou připravenou podle návodu a zjemníme zakysanou smetanou. Nakonec přidáme sterilovanou kukuřici, ananas nakrájený na drobné kostičky a opečené maso. Směs krátce prohřejeme.
Příloha: rýže
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka