Kuře Coco - recept cpt. Cooka
4 porce:  1  kuře, 10 dkg másla, 5 cl portského vína, 40 dkg banánů, 20 dkg ananasu, 2  hlávkové saláty, 10 dkg kokosu, sůl, karí koření, rum
Větší kuře se vykuchá, očistí a opláchne, osolí a upeče na másle do zlatova. Během pečení se střídavě podlévá šťávou a trochou portského vína. Upečené se vyjme a do základu se přidá trochu husté šťávy z telecí pečeně a koření kari. Vše se krátce povaří (omáčka musí být hustší).
Jednotlivé porce kuřete se obloží střídavě plátky oloupaného banánu, terči nebo kousky ananasu a srdíčky hlávkového salátu. Plátky banánu a ananasu se před použitím máčejí v jemném rumu. Nakonec se přelijí připravenou omáčkou a posypou jemně strouhaným kokosem.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka