Toast se žampióny - recept cpt. Cooka
4 porce:  4 plátky chleba, 30 dkg žampiónů, 1  pórek, 1  hermelín, 2 lžíce másla, sůl, mletý pepř, kmín
Pórek a žampióny dobře opereme. Pórek nakrájíme na kolečka. Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Na pánvičce rozpustíme lžíci másla a osmahneme na něm pórek se žampióny (asi 4 minuty). Potom přidáme trochu vody a kmínu a podusíme asi 10 minut. Nakonec směs osolíme a opepříme. Krajíčky chleba opečeme z obou stran. Hermelín nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 220 °C. Krajíčky chleba slabě potřeme máslem, navrstvíme na ně dušené žampióny s pórkem a poklademe plátky hermelínu. Zapékáme v předehřáté troubě 3 - 5 minut.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka