Toast s králičími játry - recept cpt. Cooka
6 porcí: 1 králičí játra, 15 dkg slaniny, 1 pórek, 1 lžíce kečupu, 1 dl červeného vína, sůl, 2 papriky, olej, 1 lžíce škrobové moučky, 1 vejce, zelená petrželka
Králičí játra nakrájíme na plátky, přidáme vejce, solamyl a dobře promícháme. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme játra, zprudka je osmahneme, přidáme na jemné kostičky nakrájenou slaninu a znovu opékáme. Paprikové lusky a pórek nakrájené na kolečka vložíme k játrům, mírně podlijeme, přidáme kečup a víno a chvíli podusíme. Hotové podle chuti osolíme. Směsí obložíme připravené toasty z bílé veky nebo toastového chleba, ozdobíme zelenou petrželkou a podáváme v papírovém ubrousku.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka