Krémová česneková a kuřecí quesadilla - recept cpt. Cooka
2 porce:  5 dkg potočnice, 1/2 svazku pažitky, 1/2  citrónu na kůru, 5 lžic měkkého česnekového čerstvého sýra, 2  kuřecí prsíčka (pečená), 2  tortilly, 3 dkg vyzrálého čedaru, 3 dkg mozzarelly
Rozmixujte potočnici (řeřichu), pažitku, kůru z citronu a česnekový měkký sýr. Dochutíme. Z pečených kuřecích prsou sloupněte kůži a 5 minut ji smažte do křupava. Mezitím kuřecí maso nařežte na nudličky, na velkou moučnou tortillu rozetřete sýrovou směs, navrch dejte kuřecí maso, křupavou kůži, strouhaný vyzrálý čedar, strouhanou mozzarellu a druhou tortillu. Rozehřejte pánev na středním plameni, přidejte quesadillu a opékejte 2-3 minuty z každé strany.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka