Harlekýnský chlebíček - recept cpt. Cooka
4 porce:  1 bílá veka, 12 dkg másla, 20 dkg taveného sýra, sardelová pasta, sůl, 2  vejce natvrdo, 10 dkg měkkého salámu, 2  nakládané okurky, 1  kapie čerstvá nebo sterilovaná, mletý pepř
Změklé máslo rozetřeme se solí, přidáme sýr rozmělněný vidličkou, sardelovou pastu, jemně nastrouhaná vejce a dobře promícháme. Pak vmícháme drobně nakrájený salám, okurky, kapii a pepř. Veku rozkrojíme napříč na půlky a z obou opatrně vydlabeme střídku. Půlky veky postupně naplníme pomazánkou, kterou pěchujeme lžící. Každou půlku zabalíme do alobalu a necháme v chladničce ztuhnout. Před podáváním nakrájíme veku na plátky.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka