Bagetka s kuřecím masem - recept cpt. Cooka
4 porce:  2  bagety, 1/2  kuřete, 1  hlávkový salát, 4  rajčata, 1  salátová okurka, 8 dkg oliv, 10 dkg majonézy, 2 lžíce bílého vína, 1 lžička karí koření, citrónová šťáva, moučkový cukr
Bagetky podélně rozpůlíme, vydlabeme z nich střídku a po obou stranách je opečeme. Uvařené nebo grilované kuře vykostíme a maso pokrájíme na silnější proužky. Salát rozebereme na jednotlivé listy, dobře opereme a necháme okapat. Zároveň omyjeme rajčata a okurku a obojí nakrájíme na kolečka. Majonézu rozmícháme s bílým vínem, ochutíme cukrem a citrónovou šťávou. Nakonec přimícháme kari koření. Na opečené púlky bagetky rozložíme listy salátu, na něž střídavě klademe proužky kuřete, kolečka rajčat a okurky. Nakonec bagetky přelijeme ochucenou majonézou a ozdobíme olivami.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka