4 porce: 50 dkg kuřecích jater,
marináda: 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce červeného vinného octa, 3 stroužky česneku rozdrcené, 1 lžička koriandru v prášku, 1 lžička drceného kmínu, několik lístků zelené petrželky, chilli (nepovinné), několik zrnek celého pepře,
na omáčku: 1.25 dl kuřecího vývaru, 1.5 dkg másla, 1 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 1 konzerva rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř, koňak
Den předem vložte oříznutá a očištěná játra do misky a přidejte všechny ingredience na marinádu. Nechte přes noc v chladničce. Na pánvi rozehřejte olej a máslo. Před přidáním jater v něm osmahněte nakrájenou cibuli. Opečte játra z obou stran a přidejte ostatní ingredience i tekutinu z marinády. Nechte vařit na mírném ohni a na konci vaření zakápněte koňakem.