Tuňák a bílé fazole s olivami - recept cpt. Cooka
4 porce:  24 dkg velkých máslových bílých fazolí, 24 dkg malých bílých fazolí, 40 dkg tuňáka v oleji, 2 lžíce bílého vinného octa, sůl, mletý pepř, 1 lžička celozrnné hořčice, 1/2 lžičky mleté papriky, 12  černých oliv (vypeckované a přepůlené), 2 lžičky kaparů
Fazole buď použijeme z konzervy a slijeme z nich vodu, nebo si je den předem namočíme a teď zvlášť uvaříme doměkka. Hotové promícháme v míse s kousky tuňáka. Přidáme vinný ocet a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Přimícháme zbývající ingredience a hned můžeme podávat.
Pokrm se může připravit předem a uchovat v ledničce, ale před podáváním ho vrátíme do pokojové teploty.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka