Cibule Rio de Janeiro - recept cpt. Cooka
3 porce: 1 cibule nakrájená podélně a nakrájená na plátky, 6 lžic majonézy, 6 plátků chleba s odstraněnou kůrkou, 3 lžíce nastrouhaného parmazánu, sůl, mletý pepř
Nakrájenou cibuli smícháme s většinou majonézy, osolíme a opepříme podle chuti a dáme na stranu. Polovinu plátků bílého chleba pomažeme po jedné straně zbytkem majonézy a rozkrájíme je na čtvrtiny. Zbylé krajíce rozkrájíme též na čtvrtiny a pomažeme je majonézou s cibulí. Na jednotlivé kousky položíme kousky chleba, namazanou částí navrch. Položíme na alobalovou folii a posypeme nastrouhaným Parmasánem. Pečeme 15 minut v předehřáté troubě při 200°C.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka