Bockwurst - recept cpt. Cooka
1 dávka:  68 dkg telecího masa, 11 dkg vepřového syrového sádla, 1/4 šálku jemně nasekané cibule, 1 šálek mléka, 1  vejce, 3/4 lžičky mletého hřebíčku, 1/2 lžičky čerstvě mletého bílého pepře, 1 lžička zelené petrželky (jemně nasekaná, ne kudrnka), 1 lžička soli, klobásková střívka
Všechny suroviny a nástroje si připravíme předem, podobně jako v receptu <>. Předem si připravíme také střívka a maso i sádlo nakrájíme na kostky. Telecí i sádlo umeleme najemno, každé zvlášť. Smícháme je dohromady a pokud pracujeme na ručním mlýnku, proženeme směs mlýnkem ještě jednou. Přidáme jemně nasekanou cibuli, mléko, rozšlehané vajíčko, hřebíček, pepř, petrželku a sůl a všechno dobře promícháme. Ještě jednou pomeleme mlýnkem najemno. Plníme do střev a naplněné zakroutíme po přibližně 10 cm. V ledniččce vydrží dva dny, vaří se asi 30 minut.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka